Uitgelicht: de drie meest populaire collecties van Jim Shore

Vorige Artikel - Article 3 van 18 Volgende

Uitgelicht: de drie meest populaire collecties van Jim Shore

Al vanaf jonge leeftijd heeft kunstenaar Jim Shore maar één passie: het beschilderen van handgemaakt figuurtjes. Inmiddels verkoopt hij zijn figuurtjes in alle soorten en maten in meer dan 25.000 winkels wereldwijd. Van kerstengelen en stripboekfiguren tot een Disneycollectie waarbij haute-couture centraal staat. Lees hier alles over zijn meest populaire collecties.

Jim’s showcase collectie: haute-couture in DisneystijlJim Shore Disney

Gek op Disney? Dan verdienen de figuurtjes uit deze runway ready collectie een plaats bij u in huis. De showcase collectie bestaat namelijk uit figuurtjes van Disney prinsessen met elegante jurken en blinkende accessoires. Met deze sierlijke collectie geeft u uw ogen de kost en krijgt u direct het magische Disneygevoel te pakken.

Breng Snoopy tot leven met de Peanuts collectie

De komische helden uit de Snoopy strips zijn al een aantal jaar erg populair. Wat deze collectie zo uniek maakt? De striphelden worden in de beeldjes zeer gedetailleerd uitgesneden, waardoor u bijna het gevoel krijgt dat de figuurtjes tot leven komen. Voor de echte liefhebbers is de Peanuts collectie dit jaar uitgebreid met een aantal nieuwe beeldjes.

 

Golden Garland: de speciale kerstcollectie met gouden details

Voor de echte Jim Shore liefhebbers is het waarschijnlijk niet onopgemerkt gebleven. Dit jaar viert Jim Shore het 15-jarig bestaan van de Heartwood Creek (het meest bekende merk van Jim Shore) figuurtjes met een gloednieuwe collectie: de Golden Garland. Kerstmannen, sneeuwpoppen en elegante engelen die de basis vormen voor een subtiele kerststal in de decembermaand. Wat deze collectie zo speciaal maakt? De Golden Garland figuurtjes zijn beschilderd met gouden details en complexe bloemenpatronen.

Wordt uw favoriete collectie niet in dit blog genoemd of bent u nieuwsgierig geworden naar de andere collecties van Jim Shore? Bij Haddon Hall Tiffany heeft u keuze uit zo’n 150 verschillende Jim Shore kunstwerken die al vanaf €17,95 verkrijgbaar zijn.

Voor vragen kunt u bellen naar 077 390 5049. Het is ook mogelijk om een vraag te stellen door middel van ons contactformulier.

© 2007 - 2022 Haddon Hall Tiffany | sitemap | rss