Jim Shore Bases

 

Hier tonen wij de exclusieve Jim Shore bases in verschillende kleuren en maten en ook in combinatie met andere Jim Shore figurines. De bases van Jim Shore zijn ideaal om een beeld wat extra uitstraling te geven en om een beeld eventueel persoonlijker te maken doordat ze gegraveerd kunnen worden. Er zijn 3 verschillende maten in 2 verschillende kleuren dus 6 verschillende in totaal. Iedere base heeft zijn eigen nikkelkleurig of koperkleurig graveerplaatje wat eenvoudig aan te brengen is op de base. De graveerplaatjes zijn gratis bij de base. ( 1 per base ). Omdat we iets minder graveerplaatjes hebben dan bases dien je er wel zelf om te vragen in de rubriek overige opmerkingen van het bestelproces. We doen ze er niet automatisch bij. Heb je overigens een ander mooi object uit een erfenis of gewoon als aandenken aan iemand of een speciaal moment dan zijn deze bases met graveerplaatjes ook ideaal omdat je dus namen en data erop kunt laten graveren. Tevens zou je er natuurlijk dat speciale gesigneerde beeld wat je misschien al jaren koestert , nog specialer kunnen maken door het op een base te plaatsen.

Indien je een set van 2, 3 of 6 besteld krijg je natuurlijk een aantrekkelijke korting. Bovendien kun je ze ook heel goedkoop verkrijgen indien je een combinatie besteld met een beeld. Maar het gunstigst is om een base eventueel bij een bestelling in de webwinkel of aankoop in de winkel gratis te krijgen. Vraag naar de actuele acties op dit moment. 

Vindt je op deze pagina niet het beeld wat je graag zou willen bestellen in combinatie met een bijpassende base dan kun je ons een bericht sturen en dan gaan we die combinatie alsnog op onze webwinkel plaatsen.

 

Sorteer op - Sort by
© 2007 - 2024 Haddon Hall Tiffany | sitemap | rss