Sorteer op - Sort by

Tiffany Figuren en Dieren

Een indrukwekkend interieur begint met pronkstukken in huis met veel allure. De Tiffany figuren en dieren geven een echt wauw-effect aan elke kamer in huis. Al onze Tiffany figuren zijn origineel gemaakte handwerkstukken van echt glas. Bekijk het Tiffany figuur dat u aanspreekt voor de afmetingen en de exacte prijs. Van vuurtorens en papegaaien tot aan engelen. Bekijk ons aanbod en koop vandaag nog uw pronkstuk voor in huis.

✓ Bestel online of kom langs in onze showroom in Swolgen
 100% handgemaakte Tiffany figuren 
 Verzending in heel Nederland gratis

Heeft u vragen over een bepaald Tiffany figuur of wilt u meer weten over Haddon Hall Tiffany? Neem contact met ons op door te bellen naar: 0478-785679, een e-mail te sturen of langs te komen bij onze showroom in Swolgen.

Een echte kunstenaar

Dat Louis Comfort Tiffany een echte glaskunstenaar was mag duidelijk zijn. De prachtige Tiffany figuren vertellen ieder hun eigen verhaal. Dat de Tiffany figuren ook licht geven is bij deze fantastische werken de kers op de taart.

Combineer een Tiffany figuur met een Tiffany lamp

De betoverende motieven en versieringen op de Tiffany figuren en lampen zijn door het handwerk op elk exemplaar uniek. De Tiffany figuren en lampen brengen veel gezelligheid in huis. Maak elke kamer even sfeervol door er een Tiffany figuur of lamp neer te zetten. Uiteraard kunt u ook meerdere typen Tiffany lampen in dezelfde ruimte zetten om alles op elkaar af te stemmen.

Bekijk de Haddon Hall Tiffany lampencollectie

Bezoek ook eens onze showroom

Naast het bekijken van ons assortiment op onze website kunt u onze showroom in Swolgen bezoeken. Hier kunt u met eigen ogen al onze artikelen in het echt bekijken. Zo vindt u bijvoorbeeld ook glas-in-lood voorzetramenDisney beeldjes van Jim Shore en figurines van Romero Britto. Bekijk onze openingstijden. Mocht u hulp nodig hebben of meer informatie willen, dan helpen we u graag.

Contactgegevens

U kunt Haddon Hall Tiffany bereiken door te bellen naar 0478-785679 of een e-mail te sturen naar info@haddonhalltiffany.nl.

© 2007 - 2023 Haddon Hall Tiffany | sitemap | rss