Balken met Tiffany kappen

Leuke lampen boven een tafel waarbij elk stukje van de tafel wordt belicht. Heel praktisch, functioneel hoort ook mooi te zijn.

Ga lekker bij de tafel zitten, spreidt de krant uit en elke letter is duidelijk. Hè, hè, die puzzel of dat handwerkje kun je nu ook 's avonds goed zien. Of gezellig dineren met elkaar aan lange grote tafels, elk mooi gerecht krijgt de juiste sfeerbelichting.

Kies voor 2 lichtpunten of 3 lichten. Vaak vinden mensen glaskappen op één rij mooi, maar dat hoeft niet persé gekozen te worden. Er zijn ook modellen die afwijken van elkaar, maar qua vorm of kleur weer een eenheid vormen. Wees creatief dus. Ook is te experimenteren met hoog en laag: Zijn er 3 glaskappen aan de balk gemonteerd, dan kan de middelste hoger hangen. Een leuke doorkijk. Tal van mogelijkheden dus!

Sluit sferen niet uit en monteer een goede dimmer (geschikt voor LED lampen). Als je niet werkt of zit bij de tafel, is het super gezellig toch de lichten te kunnen zien pinkelen. Zo zijn de lampen aan een balk multifunctioneel.

Last but not least: Als de centraaldoos niet precies boven het midden van de tafel is aangebracht, is dit te verdoezelen door de balk. En niet te vergeten alle elektrische draden worden keurig weggewerkt. Geen lelijke kabelgootjes meer. Top deze lampen!

Tip: Ideale lampen voor boven een biljart, vergadertafel, stamtafel of tafels in diverse recreatie-ruimtes.

Sorteer op - Sort by
per pagina
Sorteer op - Sort by
per pagina
© 2007 - 2023 Haddon Hall Tiffany | sitemap | rss