Tiffany Vloerlampen

Wilt u een donkere hoek in uw kamer sfeervol oplichten of een echte eyecatcher in de kamer hebben staan? De prachtige 100% handgemaakte Tiffany vloerlampen voldoen aan beide eisen. U heeft altijd een uniek exemplaar in huis. De glas-in-loodvormen en -kleuren stralen veel karakter en warmte uit. In ons assortiment vindt u Tiffany vloerlampen in 4 verschillende categorieën: algemene vloerlampen, vloer- leeslampen, omhoog schijnende Tiffany vloerlampen en zuilen.

✓ 100% handgemaakte Tiffany vloerlampen
 Gratis verzending in NL  vanaf €60,-    
 Unieke exemplaren

Vloerlampen door glaskunstenaar Louis Comfort Tiffany

Door het aanschaffen van een Tiffany vloerlamp haalt u een waar stukje geschiedenis in huis. De welbekende Tiffany lampen werden in de jaren 1890 op de markt gebracht door ontwerper Louis Comfort Tiffany. Hij zorgde ervoor dat een lamp meer was dan alleen een lamp. De lampen zijn stuk voor stuk kunstwerken. Na het overlijden van de originele ontwerper is zijn kunstvorm bewaard gebleven en beoefenen we deze tegenwoordig nog steeds. Hierdoor genieten we nog dagelijks van zijn authentieke vorm van kunst.

Vloerlampen voor ieder interieur

Tiffany vloerlampen kunt u stijlen met ieder interieur. Het geeft kleur en sfeer mee aan de ruimte waar u de vloerlamp plaatst. Vloerlampen mogen bij huizen met een hoog plafond niet ontbreken. Heeft u licht nodig boven de bank tijdens het lezen? We verkopen ook vloerlampen met een leeslamp. Doordat elke lamp uniek is, kunt u de lamp uitkiezen die het beste bij uw smaak en interieur past. Er is voldoende keuze.

De Tiffany vloerlamp eenvoudig bestellen

Geen gedoe meer met het vervoeren van een Tiffany vloerlamp in uw auto. De Tiffany vloerlamp koopt u snel en eenvoudig online op onze website. De verzending is binnen Nederland gratis vanaf €60,-. Hoe bestelt u een Tiffany vloerlamp?

  1. Kies een Tiffany vloerlamp uit.
  2. Geef aan hoeveel stuks u van het desbetreffende exemplaar wilt hebben en voeg de lamp(en) toe aan uw winkelmand.
  3. Kijk uw bestelling nog even na.
  4. Vul uw gegevens in, kies uw betaalwijze en reken af.
  5. De bestelling is afgerond! U ontvangt een bevestigingsmail.

We hebben ook onze eigen showroom in Swolgen. Wilt u de Tiffany vloerlampen in het echt bekijken of uw lamp toch zelf ophalen? Kom dan eens langs tijdens onze openingstijden. U kunt voor onze winkel gratis parkeren.

Ons volledige Tiffany assortiment

Naast Tiffany vloerlampen verkopen we nog veel meer Tiffany lampen en artikelen. Neem eens een kijkje bij:

Neem contact op met Haddon Hall Tiffany

Heeft u vragen of heeft u hulp nodig bij het bestellen van een Tiffany lamp? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0478-785679 of stuur een mailtje naar info@haddonhalltiffany.nl. We helpen u graag.

© 2007 - 2024 Haddon Hall Tiffany | sitemap | rss