Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Haddon Hall

Van Weedtstraat 5

5866BL SWOLGEN

0478 785 679

info@haddonhalltiffany.nl

KWK: 14121588

BTW: 821274144

Haddon Hall streeft naar een goede relatie tussen leverancier (Haddon Hall = www.haddonhalltiffany.nl) en afnemer (u als klant). Daarom is het van  belang dat regels betreffende de overeenkomst (uw bestelling) duidelijkheid verschaffen, om op deze manier een goede relatie op te bouwen met de afnemers

Algemeen:

Breuk tijdens verzending is voor risico van Haddon Hall

Lampen mogen binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden retour gestuurd worden. 

 

1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle produkten die verkocht worden in de webwinkel van Haddon Hall. Door uw bestelling te plaatsen bij Haddon Hall geeft u te kennen met deze algemene voorwaarden akkoord te gaan.

 

2. De overeenkomst komt tot stand op het moment dat Haddon Hall een orderbevestiging via de mail aan de koper heeft verstuurd. Bij iedere orderbevestiging zit een factuur en elke factuur heeft een bestelnummer. Het is belangrijk om dit nummer te bewaren. De betaling dient eveneens te geschieden onder vermelding van dit bestelnummer.  De elektronische bestanden van Haddon Hall gelden hierbij als bewijs.

 

3. Alle vermelde bedragen op www.haddonhalltiffany.nl  zijn in euro’s, inclusief BTW. Voor het verzenden binnen Nederland berekenen wij €6,95 en gratis bezorgd bij orders vanaf €60,- . Het totaal bedrag is altijd inclusief BTW.

 

4. Informatie afbeeldingen, telefonisch of via e-mail verstrekt, evenals opgaven betreffende de belangrijkste kenmerken van het produkt worden zo nauwkeurig mogelijk weergegeven of gedaan. Afwijkingen kunnen in beginsel geen aanleiding zijn tot schadevergoeding.

 

5.  Speciale aanbiedingen zijn slechts geldig zolang de voorraad strekt.

 

6. De betaling via de internetsite geschiedt d.m.v. Ideal, creditkaart, PayPal of via bankoverschrijving.

 

7. De betaling dient ten allen tijde, volledig,  te zijn ontvangen bij Haddon Hall, alvorens Haddon Hall tot uitleveren overgaat. Betalingen dienen direct bij de bestelling te worden gedaan

 

8. Het is niet mogelijk artikelen te reserveren zonder dat uw betaling door ons is ontvangen.

 

9. In geval van niet tijdige betaling is Haddon Hall bevoegd de overeenkomst op te schorten tot het moment waarop de koper zijn volledige betalingsverplichting is nagekomen.

 

10. Haddon Hall blijft eigenaar van de produkten tot het moment dat de koopprijs volledig is voldaan.

 

11. Zodra uw betaling is ontvangen zullen wij het artikel binnen 2 werkdagen met Post-Nl  verzenden. Dit geldt als indicatie die in 95% van de zendingen gerealiseerd wordt maar niet als fatale termijn.

 

12. Indien een van de bestelde produkten niet op voorraad is, wordt via e-mail contact met u opgenomen. In overleg wordt dan een voor u acceptabele oplossing gezocht

 

13. Retouren uitsluitend binnen 14 dagen na ontvangst. Buiten deze termijn kunnen wij geen retouren accepteren. Zodra wij het product terug hebben, zullen wij het volledige bedrag zo snel mogelijk op uw rekening terugstorten.(Uiterlijk na 7 dagen)

Speciale bestellingen en/of grotere aantallen kunnen wij niet retour nemen. Bij twijfel neemt u na de bestelling contact op om de voorwaarden te vernemen.

 

14. Het recht van retour zenden is niet van toepassing indien:

 

  • Goederen beschadigt zijn door de koper

  • De koper zelf een artikel heeft trachten te herstellen

  • Vermissing van aanhechtingen aan de goederen

  • De goederen niet in de originele verpakking retour zijn gezonden

  • De goederen gedragen en/of gewassen zijn

  • De goederen zich niet meer in dezelfde verkoopbare staat bevinden als tijdens aflevering.

     

15. De koper is zelf verantwoordelijk voor het retour zenden . De koper dient een e-mail te verzenden alvorens het produkt retour gezonden wordt. Wanneer het produkt beschadigd retour komt dan wordt niet het volledige aankoop bedrag geretourneerd.

 

16. De kosten van het retour zenden van het produkt zijn voor de koper. Ongefrankeerde en onterechte retourzendingen worden niet in ontvangst genomen. De kosten van heen zenden worden niet vergoed indien er geen zichtbare mankementen aan het product zijn. 

 

17. Eventuele vermissing van een retourzending valt geheel onder de verantwoordelijkheid van de koper.

 

18. In geval van overmacht is Haddon Hall niet gehouden haar verplichtingen jegens de koper na te komen. De verplichting wordt opgeschort voor de duur van de overmacht.

 

19. Onder overmacht valt onder andere:

 

Stakingen

Brand

Niet of niet-tijdige levering van toeleveranciers of andere ingeschakelde derden.

Storingen in een (telecommunicatie) netwerk of verbinding.

20. Haddon Hall kan uitsluitend aansprakelijk gesteld worden voor schade die op grond van dwingrechtelijke regels voor haar risico komen.

 

21. Op deze algemene voorwaarden is het Nederlands Recht van toepassing.

(Download de Terms and conditions - Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2007 - 2024 Haddon Hall Tiffany | sitemap | rss