Tiffany Hanglampen

Prachtige handgemaakte Tiffany hanglampen: een genot voor het oog!

Met een stijlvolle hanglamp van Tiffany creëert u beslist een unieke sfeer in uw woon-, eet-, slaap- of studeerkamer. Omdat deze lampen handgemaakt zijn, is ieder model uniek en springt het direct in het oog wanneer u de kamer binnenkomt. Door de eindeloze mogelijkheden in kleuren en maten zijn er Tiffany lampen voor elk interieur. Decoreer uw woonruimtes met deze elegante lampen en u zult al uw gasten jaloers maken!

  • Bestel online of kom langs in onze prachtige showroom in Swolgen.
  • We leveren onze hanglampen compleet met ophanging.
  • Ieder product verpakken we zorgzaam en verzenden we gratis* in heel Nederland vanaf €60,-.

*Enkele extreem grote lampen kunnen wij niet gratis versturen. Dit staat op de productpagina’s van deze lampen vermeld.

Soorten Tiffany hanglampen

Omdat we over een ontzettend groot assortiment Tiffany hanglampen beschikken, hebben we deze in de webshop onderverdeeld in verschillende categorieën:

Tiffany lampen combineren

Heeft u al een Tiffany lamp en bent u op zoek naar een bijpassende lamp? U kunt onze Tiffany hanglampen combineren met diverse tafel- en wandlampen met hetzelfde design voor een prachtige uniforme sfeer. Bekijk onze Tiffany lampen per motief, kies een thema dat u mooi vindt en bestel verschillende vormen lampen online via de webshop. Kies bijvoorbeeld voor een hanglamp in combinatie met een schattig tafellampje voor op een bijzettafel.

Creëer een unieke sfeer met een hanglamp van Tiffany

In 1894 introduceerde Louis Tiffany zijn – inmiddels welbekende – Tiffany lampen. Louis was een groots kunstenaar die samen met de Tiffany Girls de meest indrukwekkende ontwerpen bedacht. Deze klassieke lampen met betoverende motieven en versieringen worden met de hand gemaakt van stukjes gekleurd glas, zorgvuldig gezet in lood. Dit precieze handwerk maakt iedere lamp een origineel exemplaar. Het gekleurde glas zorgt voor een mooie lichtinval en brengt een warme sfeer in huis. Kortom, met een Tiffany hanglamp brengt u een stukje kunst in huis waar u de rest van uw leven plezier aan zult beleven!

Ontdek onze gehele Tiffany collectie

Bekijk ons overige aanbod Tiffany lampen:

Contact opnemen met Haddon Hall Tiffany

Bent u op zoek naar een specifieke Tiffany lamp of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op en bel 0478-785679 of kom langs in onze winkel in Swolgen, wij zijn u graag van dienst.

Showroom

U bent van harte welkom in onze showroom in Swolgen. Met trots mogen wij zeggen dat deze met maar liefst 1.200 vierkante meter de grootste showroom met Tiffany lampen van heel Europa is! Naast deze collectie lampen vindt u hier onder andere glas-in-lood voorzetramen, Disney beeldjes van Jim Shore en figurines van Romero Britto.

Bekijk onze openingstijden.

© 2007 - 2024 Haddon Hall Tiffany | sitemap | rss