Tiffany lampen in bijzondere figuren

Artikel - Article 5 van 15

Tiffany lampen zijn erg bijzonder vanwege hun speciale kleuren en vormen. Er bestaan enorm veel verschillende soorten. Bij Haddon Hall vindt u bijvoorbeeld Tiffany plafonniere lampen, Tiffany hanglampen, Tiffany vloerlampen, Tiffany tafellampen en Tiffany wandlampen. Naast deze gebruikelijke lamptypes zijn er ook hele speciale Tiffany figuren te koop; karakteristieke lampen die elk hun eigen verhaal vertellen.

Tiffany dierenlampen

Met een Tiffany dierenlamp op tafel haal je niet alleen gezelligheid en sfeer in huis, maar ook een vorm van kunst. Deze prachtige lampen zijn een lust voor het oog. Zo bestaan er bijvoorbeeld tafellampen in de vorm van een hond, een schildpad en een kikker, maar is er  ook een lamp waar tortelduifjes op worden afgebeeld. Tevens zijn er verschillende Tifanny lampen te verkrijgen die een sterrenbeeld uitbeelden, zoals een leeuw of een steenbok.

Tiffany lampen in de vorm van een klok

Daarnaast bestaan er verschillende Tiffany lampen in de vorm van een klok. Met deze bijzondere lampen vang je twee vliegen in één klap. Niet alleen verrijk je de huiskamer met een prachtige eyecatcher, maar de lamp functioneert daarnaast ook echt als klok.

Sierlijke Tiffany figuren

Naast Tiffany lampen in de vorm van een klok of een dier zijn er nog vele andere sierlijke Tiffany kunstwerken gemaakt. Zo bestaan er bijvoorbeeld Tiffany lampen in de vorm van een engel, een vrouw met vleugels, een vuurtoren of een vogelhuisje.

Tiffany figuren bij Haddon Hall

Bij Haddon Hall heeft u een ruime keuze uit al deze prachtige en originele Tiffany lampen in bijzondere figuren. De lampen zijn gemakkelijk te bestellen, waarna wij ze bij u thuis bezorgen. Het is natuurlijk ook mogelijk om uw bestelling in onze winkel op te halen. Bekijk al onze Tiffany figuren op onze website of neem een kijkje in onze showroom. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

© 2007 - 2024 Haddon Hall Tiffany | sitemap | rss