Haal de kerst in huis met de kerstcollectie van Jim Shore

Artikel - Article 6 van 15

De kerst lijkt nog ver weg, maar voor u het weet zit u alweer gezellig met de hele familie te genieten van het kerstdiner.  Alle gasten hebben zich in hun meest feestelijke kleding gestoken en ook het huis ziet er prachtig uit met een mooi versierde kerstboom en een kerstkrans aan de deur. Dit jaar kunt u er echter voor zorgen dat het huis nóg meer gezelligheid uitstraalt dankzij de kerstcollectie van Jim Shore.

De beeldjes van Jim Shore

Jim Shore komt uit Amerika en laat zich inspireren door Amerikaanse en Europese (waaronder ook Nederlandse) motieven. Al zijn beeldjes zijn erg kleurrijk en bevatten enorm veel details. Ze worden gemaakt van gehard kunsthars, ook wel polystone of stone resin genoemd. Dit materiaal lijkt op hout en is dan ook gemakkelijk af te nemen met een natte doek. Al het werk van Jim Shore wordt met de hand beschilderd, waardoor ieder beeldje uniek is.

De kerstcollectie van Jim Shore

Jim Shore heeft naast de bekende Disneycollectie en zijn dierencollectie ook een kerstcollectie ontworpen en deze is waanzinnig populair. Veel beelden zijn voorzien van een muziekdoosje of zijn beweegbaar. De collectie bestaat uit bijvoorbeeld kerstmannen, kerststallen, Snoopybeeldjes, Disneybeeldjes, engelen en sneeuwpoppen. Ook in deze collectie is ieder ontwerp uniek, omdat ze allemaal met de hand beschilderd zijn.

Breid uw kerstversiering uit met Jim Shore beeldjes van Haddon Hall

Hoe leuk is het om uw kerstversiering uit te breiden met de leuke kerstbeeldjes van Jim Shore? Bij ons heeft u de keuze uit zo’n 150 verschillende soorten. Vanaf €17.95 koopt u al een ontwerp uit de kerstcollectie van Jim Shore. Op dit moment lopen er verschillende kortingsacties op onze website. Wees er snel bij, want op is op!

© 2007 - 2024 Haddon Hall Tiffany | sitemap | rss